Gelijke kansen voor ieder kind

Normal 17c48470bfb1771d15a12436816982002c1ed6de
van totaal € 1.000 (2%)

Steun de Mixteco kinderen
In ons familiehuis Casa San Salvador wonen 71 kinderen met een unieke achtergrond. Ze komen uit de kleine gemeenschap Metlatónoc, gelegen in de bergen van Guerrero in Mexico. Hier leven ze geïsoleerd volgens eigen tradities, een eigen taal, zonder infrastructuur en zonder enige steun van de Mexicaanse overheid. Deze gemeenschap uit Metlatónoc wordt ook wel Mixteco genoemd, wat 'mensen van de regen' betekent en behoort tot de armste inheemse gemeenschap van Mexico. De kinderen leven in grote armoede, hebben honger, ze gaan niet naar school en ze beheersen vaan de Spaanse taal niet. Voor deze kinderen is het haast onmogelijk om de armoedespiraal te doorbreken, als wij hen niet helpen.

WereldOuders biedt de Mixteco kinderen daarom steun. Bij WereldOuders krijgen de kinderen liefde, aandacht, verzorging en bovenal scholing. Ze leren de Spaanse taal en worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen. Zonder deze kansen van WereldOuders zullen zij nooit de armoede kunnen ontvluchten.

Om de 71 kinderen deze kansen te bieden is veel geld nodig. WereldOuders vraagt haar donateurs om hieraan bij te dragen. Ook andere landen vragen hun donateurs om een bijdrage voor deze kwetsbare groep. Iedere gift is welkom! Voor $100 (€94) per kind kunnen we een bijdrage leven aan de basisbehoeften, onderwijs en gezondheidszorg voor de Mixteco kinderen in het familiehuis in Mexico. Samen dragen wij bij aan een goede toekomst voor de Mixteco kinderen in het familiehuis in Mexico!

Danielle Heere

danielle@wereldouders.nl

0356264578

Bekijk alle donateurs
€ 25 19-11-2017 | 23:04