#KeepDreamsAlive

van totaal € 5.000 (14%)

Met jouw steun help je kinderen weer te laten dromen!

Vele kinderen in Latijns-Amerika groeien op in armoede, hebben geen liefdevolle thuisbasis, lijden honger, gaan niet naar school en werken vaak om te overleven. Het eerste wat een kind doet die in deze omstandigheden opgroeit, is het stoppen met dromen. Ieder kind heeft andere dromen. Vaak beginnen ze klein en bescheiden.. Maar zodra ze er meer over denken en fantaseren, worden de dromen steeds groter en ambitieuzer. Ook het vieren van verjaardagen, feestdagen en andere mooie gebeurtenissen kunnen wensen van de kinderen zijn. WereldOuders streeft ernaar om zoveel mogelijk dromen en wensen van kinderen waar te maken, want ieder kind verdient het om een mooie herinneringen te creëren en een succesvolle toekomst tegemoet te gaan. 

Zo wil Marcela graag naar de universiteit om dokter te worden, zodat ze anderen kan helpen. Maria wil graag een eigen schoonheidssalon, waar ze als styliste kan werken. Oliverio wil graag boer worden en zijn eigen landbouwgrond hebben.

Met deze speciale actie vragen wij om je gevoel te laten spreken en bij te dragen aan het realiseren van de toekomstdromen van kinderen in Latijns-Amerika. Het geld dat WereldOuders ophaalt met dit project wordt gebruikt om kinderen een goede basis te geven van waaruit zij kunnen dromen. Dat betekent: een veilig thuis, medische zorg, onderwijs en zelfredzaamheid.

Help jij mee om de wensen van de kinderen uit te laten komen? Doe dan snel een donatie! 

Bekijk alle
€ 715 15-01-2020 | 09:42 Via kerstpost
€ 5 23-12-2019 | 15:17
€ 5 22-12-2019 | 22:28
€ 10 11-12-2019 | 10:44