Zorgen voor elkaar: juist nu!

van totaal € 10.000 (28%)

Momenteel bevinden we ons in een situatie die onwerkelijk en nieuw is. Alle ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus volgen zich in razendsnel tempo op en hebben vanzelfsprekend ook invloed op onze organisatie in Nederland en onze projecten in Latijns-Amerika.

We maken ons zorgen om onze dierbaren, wij allemaal. Maar we maken ons ook vreselijk veel zorgen om de ruim 3.000 kinderen die wij onder onze hoede hebben. Wij willen en kunnen hen nu niet in de steek laten! Zeker nu we zien dat ook in deze landen het coronavirus is opgedoken.

We staan namelijk voor een aantal enorme uitdagingen!
Doorgaan met ons normale werk en de zorg bieden aan de kinderen die onder onze hoede zijn. Het zijn onze kinderen. Ze hebben niemand anders. In de meeste landen in Latijns-Amerika zijn niet meer dan 100 intensive care bedden beschikbaar. Daarom is voorlichting en voorkomen van het verspreiden van het virus de sleutel om deze crisis te doorstaan. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor al onze medewerkers. In onze programma’s doen we er alles aan om het coronavirus buiten de poorten te houden. We beperken situaties om besmetting te voorkomen. De kinderen worden zorgvuldig geïnstrueerd vaak en goed hun handen te wassen en we behandelen alle kinderen en jongeren met symptomen van het coronavirus of een andere ziekte van min of meer gelijke aard.

Onze partnerorganisatie NPH probeert de stroom van voedsel en medicijnen voor onze projecten te garanderen. Denk alleen al aan alle materialen zoals thermometers, mondkapjes, handschoenen etc. voor ons St. Damien Kinderziekenhuis. De plek waar ieder jaar meer dan 90.000 kinderen afhankelijk zijn van onze zorg.

Het virus zorgt voor uitdagingen waar ook ter wereld. Maar de fragiele medische zorg in Latijns- Amerika zorgt voor extra uitdagingen. De toekomst van onze kinderen in onze projecten hangt af van de vrijgevigheid van veel mensen over de hele wereld. Daarom hebben we uw hulp hard nodig!

Helpt u mee om er voor te zorgen dat we het virus buiten de deur van onze projecten kunnen houden en ons werk zo veel mogelijk kunnen voortzetten?

Doe dan een donatie via onderstaande donatiebutton!

Stand aantal besmettingen en doden coronavirus in de landen waar WereldOuders actief is:

Mexico: 1.378 besmettingen, 37 doden
Peru: 1.323 besmettingen, 47 doden
Dominicaanse Republiek: 1.284 besmettingen, 57 doden
Honduras: 219 besmettingen, 14 doden
Bolivia: 123 besmettingen, 7 doden
Guatemala: 46 besmettingen, 1 dode
El Salvador: 41 besmettingen, 2 doden
Haïti: 16 besmettingen
Nicaragua: 5 besmettingen, 1 dode

Laats bijgewerkt 2 april 2020, Bron: www.worldometers.info/coronavirus

 

De Fred Foundation zet zich in om bij te dragen aan een samenleving die mensen stimuleert om in harmonie met zichzelf, elkaar en hun omgeving te leven. Dit doet het Fred Foundation door het uitvoeren van eigen projecten en door het ondersteunen van organisaties en initiatieven door middel van financiële donaties.

De Fred Foundation helpt WereldOuders in de strijd tegen het coronavirus met een donatie van €5.000. Wij zijn erg blij met deze fantastische donatie en willen hen hiervoor heel hartelijk bedanken!

Meer informatie over de Fred Foundation op https://www.fredfoundation.org/.

Bekijk alle
€ 25 03-04-2020 | 20:43
€ 100 02-04-2020 | 14:05
€ 50 01-04-2020 | 20:57
€ 50 30-03-2020 | 11:53
€ 50 30-03-2020 | 01:42