Voedselpakketten voor Latijns-Amerika

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 50.000 (66%)

Voor kwetsbare kinderen en gezinnen in onze projectlanden is het door de coronapandemie steeds lastiger geworden om aan voedsel te komen. Heel veel mensen zijn hun baan kwijtgeraakt en in landen zonder sociaal of financieel vangnet betekent geen baan geen eten. Het gevolg van dit alles is dat de kinderen die bij ons in de projecten naar school gaan, nu vaak meerdere maaltijden per dag missen!

Robert Simons, oud verpleegkundig bestuurder van het Emma Kinderziekenhuis, legt uit hoe zorgelijk dit is: "Ondervoeding zorgt ervoor dat mensen vatbaarder zijn voor Covid-19. We moeten ervoor zorgen dat kinderen en kwetsbare mensen hun immuunsysteem op peil houden. Uiteraard met de juiste bescherming maar vooral door goede voeding. Zo zorg je ervoor dat je minder vatbaar bent voor het virus.”

We moeten nu iets doen en deze kinderen en gezinnen in nood helpen!

Met een donatie van €15,- kunnen wij een gezin van een voedselpakket voorzien, gevuld met onder andere rijst, bonen, pasta, groenten, melk en koekjes. Helpt u mee? Doe dan een donatie via onderstaande donatiebutton!


* Met uw donatie krijgt u toegang tot een exclusieve Spotify playlist van onze ambassadeur Rolf Sanchez! Klik hieronder op de doneerknop om te doneren!

 

De Fred Foundation zet zich in om bij te dragen aan een samenleving die mensen stimuleert om in harmonie met zichzelf, elkaar en hun omgeving te leven. De Fred Foundation richt zich op het versterken van mensen, verbeteren van gezondheid en welzijn, vergroten van het bewustzijn en het bevorderen van de zorg voor de natuur en onze planeet. Dit doet het Fred Foundation door het uitvoeren van eigen projecten en door het ondersteunen van organisaties en initiatieven door middel van financiële donaties.

De Fred Foundation helpt WereldOuders in de strijd tegen het coronavirus met een donatie van €5.000. Wij zijn erg blij met deze fantastische donatie en willen hen hiervoor heel hartelijk bedanken!

Meer informatie over de Fred Foundation op https://www.fredfoundation.org/.

 


Taco Mundo is de fresh food formule voor de Mexicaanse keuken. Het bedrijf is de eerste en enige landelijke bezorger van Mexicaanse gerechten. Taco Mundo gelooft in goede en gezonde voeding en onderschrijft dat goede voeding een belangrijke basis is voor elk opgroeiend kind. Sinds 2011 is Taco Mundo partner van WereldOuders en zamelt het bedrijf geld in voor ons programma in Mexico. Dit doet Taco Mundo door haar klanten de mogelijkheid te bieden om bij elke bestelling een donatie van €1,- of meer aan WereldOuders te doen.

Taco Mundo helpt WereldOuders in de strijd tegen het coronavirus met een donatie van €5.000. Wij zijn erg blij met deze fantastische donatie en willen hen hiervoor heel hartelijk bedanken!

Meer informatie over Taco Mundo op https://www.tacomundo.com/.

Bekijk alle
€ 8 19-05-2023 | 20:38
€ 25 21-03-2023 | 00:33
€ 50 21-03-2023 | 00:24
€ 50 24-12-2022 | 20:52
€ 9,99 23-09-2022 | 18:35
Bekijk alle

Update: Hoe hebben wij uw donatie in 2021 besteed?

17-03-2022 | 12:11 Ook in coronajaar 2021 hebben we geld opgehaald voor voedselpakketten voor gezinnnen in Latijns-Amerika. In totaal hebben we €4.700 opgehaald. Een erg mooi bedrag, waarmee we ruim 310 voedselpakketten konden uitdelen aan kwetsbare gezinnen. Heel veel dank voor alle donaties!
Lees meer