Steun de projecten van WereldOuders

In Latijns-Amerika leven miljoenen kinderen op straat. Zonder huis, thuis én toekomst. WereldOuders wil de armoedespiraal in deze regio doorbreken en zet zich in om de situatie van kwetsbare kinderen en gezinnen in Latijns-Amerika op de lange termijn te verbeteren. Dit doen we door te werken aan de empowerment en persoonlijke ontwikkeling van kwetsbare kinderen en gezinnen. Bij ons krijgen ze aandacht en de ondersteuning die bij hen past. Hierbij hebben we een unieke aanpak, gestoeld op vier pijlers: een veilig thuis, gezondheid, educatie en zelfstandigheid.

Om ons werk te kunnen doen is natuurlijk geld nodig. Steun onze projecten en draag bij aan een betere toekomst voor kinderen in Latijns Amerika!

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Bekijk alle

Update: Hoe hebben wij uw donatie in 2021 besteed?

17-03-2022 | 12:11 Geplaatst op: Voedselpakketten voor Latijns-Amerika Ook in coronajaar 2021 hebben we geld opgehaald voor voedselpakketten voor gezinnnen in Latijns-Amerika. In totaal hebben we €4.700 opgehaald. Een erg mooi bedrag, waarmee we ruim 310 voedselpakketten konden uitdelen aan kwetsbare gezinnen. Heel veel dank voor alle donaties!
Lees meer
Bekijk alle
€ 2.000

Snuffelpand/Vrouwen voor Vrede Ridderkerk

15-09-2023 | 10:25 Aan: Geef kinderen met een beperking een kans en een toekomst!